Platni promet je usluga koja je uvedena radi potreba samih potrošača, plaćanje računa, kao i plaćanju kredita.

U agenciji možete uplatiti za overu bilo kojeg ugovora za prepis vozila, porez za prepis vozila kao i promenu dokumenata (saobraćajna, vozačka dozvola, promena prebivališta..) kao i za overu fotokopije, punomoćja, izjava, molbi itd.

U Opštini možete dobiti sve potrebne informacije za vaš dug za porez i dr.državne organe, i uz naše stručno osoblje i pomoć pri svakom problemu realizovati sve uplate.

Platni promet:

U saradnji sa PAYSPOTOM iz Novog Sada kao liderom u platnom prometu, zadovoljstvo nam je da Vas uslužimo, brzo i kvalitetno i uz podršku svih zaposlenih same institucije, za rešavanje bilo kojih problema.

Platni promet nije jedina usluga koja se nalazi u sklopu ove poznate firme, odnedavno je postala i institucija elektronskog novca što omogućava širenje platnih usluga poput izdavanja elektronskog novca kao i platnih kartica.

Naravno mi ih pratimo.

Uplate se realizuju u vrlo kratkom vremenu odnosno uplaćena sredstva su na računima primalaca u roku od par minuta.

U slučaju da ste uplatili pogrešan iznos ili vam poziv na broj nije dobar, sredstva se mogu opozvati najkasnije u roku od pola sata.

Brzo i lako, po povoljnim uslovima, možete da platite:

  • struja, infostan(komunalije), računi mobilnih i kablovskih operatera, itd.
  • uplate novca na račun bilo koje banke, uplate pazara
  • novčane kazne, porezi, takse..

Platni promet

Platni promet

Novinu koju uvodimo je pomoć pri apliciranju na gotovinske i stambene kredite, koji se realizuju preko OTP Banke i Intesa Banke.

Gotovinski krediti mogu biti nenamenski ili krediti za refinansiranje bilo koje vrste kredita uz mogućnost isplate dodatne gotovine.

Klijent mora da bude zaposlen (najmanje 6.meseci), takođe može da bude i preduzetnik (dinarski tekući račun i promet preko računa najmanje tri meseca) kao i penzioner .