Izrada sajta – sajt vredan vremena i pažnje je naš radni moto. Zašto biramo baš ovaj pristup, možete pročitati u nastavku ovog teksta.

Izrada sajta – jedna je od naših usluga. U isto vreme smo novi (kao agencija) u ovom poslu ali i iskusni sa više od deset godina iskustva u izradi i razvoju sajtova.

Izrada sajta - sajt vredan vremena i pažnje - Agencija The Best
Izrada sajta – sajt vredan vremena i pažnje vaših posetilaca.

Danas sajt imaju gotovo svi: mali i veliki biznisi, organizacije, institucije, firme, događaji i pojedinci…

To je naravno dobro. A ako Vi još uvek nemate sajt, vreme je da nam se javite.

Ono što nije za pohvalu je kvalitet na delu tih sajtova. Nizak kvalitet i neažurnost sadržaja verovatno je najčešći problem domaćih sajtova.

Nažalost prisutni su i sporost, neoptimizovanost za pretraživače, loša bezbednost

Bez nekog minimuma kvaliteta, sajt zaista predstavlja samo balast za vlasnika a čisto traćenje vremena i pažnje za posetioca. Takve sajtove jednostavno je besmisleno produkovati, pa to nikome ne savetujemo a sami ne radimo.

Kako do sajta vrednog vremena i pažnje?

Kvalitetni sajtovi postoje naravno i na našem jeziku i tržištu. Postoji mnoštvo kvalitetnih profesionalaca u svim oblastima IT sektora.

Jedan deo njih radi ponešto i za domaće tržište, ipak velika većina iz razumljivih razloga (mnogo veće satnice) radi isključivo za strana tržišta.

Čak i sa znatno sniženim cenama, usluge ovih sjajnih profesionalaca, preskupe su većini „malih biznisa“, preduzetnika, zadruga, udruženja, zanatlija, hobista, frelensera…

A mnogima od njih sajt postaje realna potreba. To je dovelo da pravog buma u ponudi „instant vebadžija“, ljudi koji vam za relativno male novce naprave sajtove isto takve – male ili još manje vrednosti.

Novac i vreme koje izgubite na ovakvim „projektima“ nisu čak ni največi probler jer:

Najskuplja je zapravo propuštena prilika i iluzija (kao imate – a ko da nemate sajt). A ni resursi (hosting, domen, vaše vreme…) nisu za bacanje.
Author Milan

Mi želimo da se pozicioniramo „negde između“ ovih baš dobrih ali za naše tržište preskupih i ovih drugih – nekvalitetnih. Oni su previše plaćeni čak i ako rade besplatno.

Želimo vam ponuditi visok kvalitet po pristupačnijim cenama.

Naš cilj sasvim je jednostavan: učiniti da posetioci koji svrate, požele da nam dođu opet. To možemo postići samo ako smo izgradili sajt vredan posvećenog vremena i pažnje našeih posetilaca.
Author Name

Izrada sajta – sajt vredan vremena i pažnje – rezime!

Postoje mesta koja jednom vidite i nikada im se ne vraćate, prosto nemate zašto.

Postoje i mesta koja želite što pre zaboraviti a iskustvo sa njih nikada ne ponoviti.

Srećom postoje i dobra, prijatna, korisna… mesta kojima se rado vraćamo. Tako je u realnom svetu a isto važi i na webu.

Gradimo zajedno takve sajtove.