Pomoć pri kreiranju sadržaja uvek je dobrodošla. Čak i ako imate osmišljen i spreman svaki detalj svog novog web sajta, dobro je čuti utiske, mišljenja, predloge, drugog čoveka.

Tim pre ako ih možete dobiti od nekog sa iskustvom.

Sa druge strane većini ljudi koji prvi put predstavljaju sebe, svoj posao, uslugu ili proizvod, pomoć je neophodna.

Nekom više oko reči, nekom oko grafičkih rešenja za – logo, boje, fontove, fotografije…

Tehnički deo: SEO, analitika, funkcionalnosti, kao i marketinški deo: lending stranice, povratni linkovi, društveni mediji… teme su za stalnu edukaciju i praćenje promena i za profesionalce u tim oblastima.

Potražiti pomoć iskusnijih, pri kreiranju ovakvih sadržaja, uvek je dobra ideja.

Materijali (Mini kursevi) kojima dobijate pristup u našim paketima, pomoći će vam u razumevanju ovih tema. Bilo da samostalno kreirate svoje sadržaje ili da to radite uz našu pomoć, razumevanje i korišćenje ovih saveta doneće rezultat.

Pomoć pri kreiranju sadržaja da – ali sadržaj mora biti vaš

Pomoć je baš i samo to – pomoć. Znači da i dalje ništa ne može bez vas. Vaše predstavljanje potrebno je zanatski unaprediti ali niko nije toliko zaineresovan za njegov uspeh kao vi.

Pomo; pri kreiranju sadr\aja
Pomoć pri kreiranju sadržaja da – ali sadržaj mora biti vaš

Dva tipa na dva kraja spektra – reći sve ili ne reći ništa?

Ova dva tipa češća su nego što se čini. Zapravo naša pozicija, nesvesno se pomera, ka jednom od ovih polova. Pokušavamo zapravo izbeći (racionalizacija) zahtevan posao kreiranja sadržaja.

Odabrati i naglasiti zaista važne a odbaciti suvišne i nebitne stvari, nije lako. Pogotovo je ovo teško nekom ko posao gleda „iznutra“ a treba da ga predstavi nekome ko dolazi prvi put.

Sa druge strane, posetilac sajta traži nešto njemu potrebno i važno. Tek ako na našem sajtu pronađe nešto što ga zanima, pogledaće više o tome ko to nudi, kakvi su uslovi

Od najveće je važnosti, da u ovom trenutku naš sajt deluje kao mesto „vredno vremena i pažnje“.

Mora imati sve potrebno i na pravom mestu, ali da nije pretrpan viškovima koji odvlače pažnju.